Een totaalbeleving

voor jou én je klant

Wil jij jouw klanten dé beleving meegeven die jij beoogt met je bedrijf? Wil je jouw merk of identiteit vertalen naar een uniek concept? Heb jij daarbij duurzaamheid, creatieve en kwantitatieve productiviteit en gezondheid van je medewerkers of klanten hoog in het vaandel staan?

VINC interior design zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een nieuwe sfeer, indeling en inrichting van je kantoor, winkel, hotel of horecagelegenheid. Jouw bedrijfsvisie wordt in een design weergegeven waardoor je klanten en medewerkers zich thuis voelen. Een investering dat zijn rendement behaald.

Ik verdiep me in jouw bedrijf en jouw visie op het bedrijf en vertaal dit naar een uniek concept, passend bij jouw bedrijf! Zowel een nieuwe indeling als een nieuwe uitstraling is hierbij mogelijk. Mijn totaalontwerp vertelt jóuw verhaal.

Biophilic design

Indien gewenst maak ik gebruik van biophilic design in mijn ontwerpen. Biophilic design met levend groen heeft een bewezen positief effect op de gezondheid en productiviteit van werknemers en klanten. Daarbij heeft het een duurzame uitstraling. Levende planten schilderijen, roomdividers en groene wanden maken een geheel met andere aspecten van het interieurontwerp zoals keuzes voor indeling, vorm, materiaal, kleur en inrichting.
“Your dreams, my design”

Wil je meer weten over wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

Laat het weten en ik neem contact met je op!