“Een wereldse kijk op wonen”

The face behind

The

face

behind

Cecile Vink, het gezicht achter VINC interior design, is geboren in het Midden-Oosten (Libanon) en verhuisde daarna naar diverse landen in West-Afrika. Zo zag ze vanaf een jonge leeftijd al veel van de wereld, wat bewust en onbewust haar oog voor interieur vormde.

Na haar studie Culturele Antropologie woonde en werkte ze zelf in meerdere landen in Oost- en Zuidelijk Afrika en reisde ze in Azië en Latijns-Amerika.  Bij alle verhuizingen ontstond de liefde om in elk huis een warme en wereldse sfeer neer te zetten en ontstond de passie om met interieur een verhaal te vertellen. Uiteindelijk keerde ze na ruim twaalf jaar terug naar Nederland met haar gezin. Hier volgde ze succesvol de complete interieur opleiding Interieurstyling en Interieur Ontwerpen aan de NIA Academie. 

Wereldse invloeden smelten samen met jouw verhaal

Cecile’s interieuradvies en ontwerp vertelt een persoonlijk verhaal waardoor elk interieur uniek is. Ze haalt bij haar opdrachten inspiratie uit internationale reizen en verschillende culturen, en brengt hiermee een werelds interieur met warmte bij haar klanten, die zelf ook vaak feeling hebben met het buitenland. Ze volgt hierbij haar gevoel en niet persé trends.

Contrasten mét eenheid en balans

Haar stijl kan beschreven worden als een unieke, persoonlijke en tijdloze mix van design, vintage en klassiek waarin altijd culturele invloeden een rol spelen. Ze houdt van ogenschijnlijke tegenstrijdigheden en contrasten die samen toch in balans zijn. Zo laat Cecile zien dat je vintage of antieke items kunt toepassen in een eigentijds interieur. Of dat modern klassiek hand in hand kan gaan met design. De juiste stijlmix van oud en nieuw. Ze maakt hierbij gebruik van bestaande meubels, souvenirs of kunststukken met emotionele waarde -bv. geërfd, of gekocht in het buitenland. Hierbij past ze gedurfde combinaties van materialen, vormen, texturen, patronen en kleuren toe zonder dat het onrust brengt. Integendeel, het geheel vormt een stijlvolle en harmonieuze basis waar jij gelukkig van wordt. Mét wereldse allure.

“Your home should tell the story of who you are and be a collection of what you love” – Nate Berkus

Kennismaken als eerste stap naar woongeluk?

Enthousiast geworden? Laat het weten en ik neem contact met je op!